Distribuitor autorizat software C.T.C.E. Piatra Neamt
Facebook Twitter Instagram Youtube
Informatii telefonice Lu-Vi: 09-17
0720 528 028

LEGIStm la NasulTV 10.01.22

Home » 15 minute » LEGIStm la NasulTV 10.01.22

LEGIStm la NasulTV 10.01.22

 

Incepand cu 14.12.2020, LEGIStm a inceput un parteneriat cu emisiunea Intreaba Avocatul - Raspunsuri La Intrebari Juridice, prin care va ajutam sa găsiți sprijin profesionist in demersurile juridice pe care le demarați, pentru a va dobândi sau proteja drepturile.

 

Continuam și obiectivul de a face educație juridică in rândul tuturor prin portalul de legislație și jurisprudența si prin informari si opinii avizate in cadrul Emisiunii difuzate la NasulTV.

 


Vizualizeaza interviul:

 

 


realizator: Madalin PENCIU - avocat

Facebook - Madalin Penciu | Website | tel: 0770 232 820 | Email


Extras - LEGIStm

 

Avocat Madalin Penciu: LEGIStm este partenerul nostru, care ne oferă legislația necesară iar astăzi vorbim despre un articol privind modificările intervenite Codului Muncii, care au adus plusuri in privința protecției angajaților față de abuzurile angajatorilor. Se mai evocă și o amplificare a salariului de bază minim brut pe țară cu o sumă de aproximativ 300 de lei. Astfel, începând cu data de 1 ianuarie 2022, salariul de bază minim brut în plată se stabilește la suma de 2.550 lei lunar.

 

Universul Juridic - LEGIStm

 

Le mulțumim partenerilor noștri de la LEGIStm care ne oferă acest program de legislație și în special pentru artricolul ''Modificările privind Codul Muncii''. În articolul prezentat de către LEGIStm  sunt mai multe mențiuni subliniate care reprezintă legi iar la un simplu click acestea pot fi accesate gratuit.

 

Video: NasulTV

iLegis
Legislatie Romaneasca
Legislatie Europeana
Practica Judiciara
Jurisprudenta Romaneasca si Europeana

CERE OFERTA NOASTRA!
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate LEGIS TM. Web design by Royalty