Distribuitor autorizat software C.T.C.E. Piatra Neamt
Facebook Twitter Instagram Youtube
Informatii telefonice Lu-Vi: 09-17
0720 528 028

LEGIStm la NasulTV 13.01.21

Home » 15 minute » LEGIStm la NasulTV 13.01.21

LEGIStm la NasulTV 13.01.21

 

Incepand cu 14.12.2020, LEGIStm a inceput un parteneriat cu emisiunea Intreaba Avocatul - Raspunsuri La Intrebari Juridice, prin care va ajutam sa găsiți sprijin profesionist in demersurile juridice pe care le demarați, pentru a va dobândi sau proteja drepturile.

 

Continuam și obiectivul de a face educație juridică in rândul tuturor prin portalul de legislație și jurisprudența si prin informari si opinii avizate in cadrul Emisiunii difuzate la NasulTV.

 


Vizualizeaza interviul:

 


realizator: Madalin PENCIU - avocat

Facebook - Madalin Penciu | Website | tel: 0770 232 820 | Email


 

Extras - LEGIStm

 

Avocat Madalin Penciu: De câteva săptămânii tot arătăm această colaborare cu LEGIStm, partenerii noștri care ne oferă portalul legislativ iLegis, dar nu numai. Au și site-ul legistm.ro unde oamenii pot accesa articole scrise pe diverse subiecte din domeniul dreptului. Însă mai interesant este faptul că am realizat un parteneriat cu LEGIStm și desigur societatea Cuculis și asociația alături de Forest&Co Solicitors a fost realizată această concentrare, acest rezumat al legislației apărute în anul 2020 atât în ceea ce privește actele emise în perioada stării de urgență - este prezentat un link separat, cât și în perioada stării de alertă - un alt link. Și mai relevant este faptul că există un număr de 15 norme legislative actualizate care pot fi descărcate în mod gratuit integral de pe site-ul legistm.ro. Cele mai importante sunt Ordonanța de Urgență nr. 37/2020 prin care sunt dispuse facilitățile pentru domeniile care au fost cele mai afectate de virusul Covid-19. Am avut facilități în domeniul turismului, învățământului, pentru părinții care nu pot lăsa copilul singur și trebuie să rămână acasă. Foarte relevantă este Legea 55/2020, este chiar prima lege postată și care reglementează și starea în care suntem acum, mai exact starea de alertă. Așadar sunt prezentate toate normele care au fost promovate anul trecut. Important este că acestea pot fi văzute ca un rezumat al anului din punct de vedere legislativ.

 

Video: NasulTV

iLegis
Legislatie Romaneasca
Legislatie Europeana
Practica Judiciara
Jurisprudenta Romaneasca si Europeana

CERE OFERTA NOASTRA!
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate LEGIS TM. Web design by Royalty