Distribuitor autorizat software C.T.C.E. Piatra Neamt
Facebook Twitter Instagram Youtube
Informatii telefonice Lu-Vi: 09-17
0720 528 028

AvocatPRO - JuristPRO

Home » Produse » AvocatPRO - JuristPRO
 1. AvocatPRO - JuristPRO - Management dosare de instantaAvocatPRO - JuristPRO - Gestiune dosare de instanta.

 2.  
 3. Administreaztoate dosarele de instanta, precum si actele interne, petitiile i sesizarile, cu caracter necontencios, care se pot transforma automat in dosar de instanta.

 4.  

 5. Administreaza si gestioneaza documente, termene, costurile si activitatile pe un dosar. Dosarele sunt monitorizate in permanenta pe portalul just.ro si pe portalul ICCJ.

 

JuristPRO primul organizator electronic al activitatii avocatului, caselor de avocatura si a consilierilor juridici din Romania si Uniunea Europeana conceput pe baza procedurii civile si penale actuale.

 

 1. JuristPRO administreaza dosarele si semnaleaza prin alerte specifice depunerea la termene a documentelor procedurale, asigura conexiunea cu legislatia si practica judiciara integrata aplicatiei iLegis, are ca finalitate formularea celor mai temeinice puncte de vedere si asigurarea castigului de cauza.

 

 • Stocheaza toate dosarele de instanta gestionate de Cabinetul de Avocatura sau Directia Juridica, repartizate pe utilizatori individuali. Fiecare utilizator isi poate gestiona dosarele proprii.
 • Permite identificarea cu usurinta a unui dosar din aplicatie, prin multiple filtre si instrumente de cautare si filtrare, care se pot aplica individual sau cumulativ.
 • Monitorizeaza dosarele comunicand utiliztorului in aplicatie, prin SMS sau e-mail orice termen pe care il va avea intr-un dosar, orice solutie noua care apare pe protalurile insantelor, precum si orice activitate care trebuie intreprinsa pe un dosar.
 • Se sincronizeaza permanent cu portalurile instantelor si preia automat toate datele de pe acestea in dosarele din aplicatie.
 • Permite realizarea rapoartelor de activitate intr-un minut, se pot extrage si rapoarte personalizate, de exemplu toate dosarele beneficiarului din lunile precedente.
 • JuristPRO permite accesul pe baza unui structuri alcatuita din utilizatori si unutati administrative de apartenenta/grupuri/birouri.

Cu ce te ajuta JuristPRO - AvocatPRO?

Import Dosare Automat
Alerte E-mail sau SMS - Temene Noi
Calendar de Evenimente
Adaugare Legislatie si Date din BPI
Cautare Inteligenta Dosare
Drepturi de Administrare
Rapoarte Statistice | Rapoarte Excel
Ordonarea Dosarelor
Sumar Dosar
Stare Dosar
Stadii Dosare
Istoric Dosar
Alerte Aditionale
Costuri Dosar

Avantaje

Castig de Timp
Necesitatea AvocatPRO/JuristPRO

iLegis
Legislatie Romaneasca
Legislatie Europeana
Practica Judiciara
Jurisprudenta Romaneasca si Europeana

CERE OFERTA NOASTRA!
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate LEGIS TM. Web design by Royalty