Distribuitor autorizat software C.T.C.E. Piatra Neamt
Facebook Twitter Instagram Youtube
Informatii telefonice Lu-Vi: 09-17
0720 528 028

Al doilea pas spre succes

Inapoi
Home » Blog » Al doilea pas spre succes
Al doilea pas spre succes - LEGIStm
11/06/2021

Al doilea pas spre succes

 

Susținem că, succesul este atins atunci când persoanei în cauză începe să-i placă procesul care o va duce acolo. Destinația este diferită de la o persoană la alta, fiind determinată de diferiți factori interni și externi, dintre care amintim cu titlu exemplificativ motivația, educația și stima de sine. Primul pas l-am discutat în articolul precedent, respectiv diversificarea veniturilor și implicit a calităților precum cea de salariat sau profesionist comerciant. 

 

Al II-lea pas este unul dintre cei mai importanți și implică o serie de decizii concrete, care vor impulsiona și susține productivitatea, disponibilitatea personală și profitul, atât la nivel personal cât și la nivel de societate comercială. Angajarea personalului calificat, stabilirea workflow-ului și găsirea unor soluții de optimizare a acestuia sunt unele dintre acțiunile care vor asigura stabilitatea afacerii pe termen lung.

 

Concret, ne referim la achiziționarea de utilaje, dispozitive și programe care să faciliteze desfășurarea activității, în condiții optime, în vederea obținerii de profit, cu un efort cât mai redus și într-un timp cât mai scurt. Acest obiectiv poate fi atins prin maximizarea rezultatelor și reducerea risipirii resurselor financiare, temporale și de forță de muncă. Datorită dezvoltării tehnologiei în general și a tehnologiei informației în special există pe piață soluții tot atât de variate ca și problemele pe care le întâmpini în drumul spre succes.

 

 

Una dintre acestea este aplicația iLegis, care este un program legislativ online care poate fi folosit de pe orice sistem de operare sau dispozitiv ce dispune de o conexiune la internet. Accesarea programului se realizează cu ajutorul unui nume de utilizator și a unei parole. Testeaza iLegis acum!

 

Cum te ajută iLegis să îți optimizezi munca în vedere obținerii de profit într-un timp cât mai scurt?

 

 

În concluzie, nu lăsa legea să fie un obstacol în calea succesului tău, ci folosește-o în avantajul companiei tale. Nu lăsa concurența să facă mutarea câștigătoare, ci fă mutarea de maestru iLegis! Există multe oportunități prin care poți să îți mărești capacitatea de producție, aria de acoperire în vânzarea produselor, prestarea serviciilor sau optimizarea întregului proces. Obținerea de finanțări din diferite surse, eșalonarea plăților și atragerea de noi investitori pot să fie ignorate datorită necunoașterii prevederilor legale în vigoare.

 

OFERTA Pachete iLegis propuse:

 

iLegis Business Start - 1 utilizator

(PFA / II / IF etc.)

 

Module:

 

- Legisalatie romaneasca

- Modele tip

- Coduri - clasificari

 

CERE OFERA

iLegis Business Optim - 2 utilizatori

(SRL / ONG / IMM etc.)

 

Module:

 

- Legisalatie romaneasca

- Modele tip

- Coduri - clasificari

- Dictionare

- Definitii si abrevieri

- Autorizatii

 

CERE OFERA

iLegis Business Proferional

(SA / Multinationale / Cabinete de Avocatura etc.)

 

CERE OFERTA PERSONALIZATA

 

Nu te-am convins inca?

 

Completeaza formularul pentru Testarea iLegis AICI si primesti automat pe email-ul dorit datele de acces pe a vedea ce facilitati are aplicatia.

 

Putem face prezentari la SEDIUL TAU sau REMOTE (online/la distanta) respectand normele de siguranta privind COVID-19.

 

Ai alte intrebari?

 

Pentru întrebări sau nelămuriri, ne găsești la 0720 528 028 sau la legis@legistm.ro

 

Întreabă, cercetează și nu pierde șansa de a descoperi noi oportunități!

 

Autor: Daniel PASCU - Jurist

 

Imagine: Cosmin GLIGOR

 

Daca ti-a placut acest articol si vrei sa fii la curent cu ultimele informatii legislative, urmareste-ne pe Facebook, selecteaza din meniul "Following/Urmareste" casuta "See first/Vezi mai intai".

Multumim!

 

 

Copyright © 2004-2021. Toate drepturile rezervate LEGIStm.

iLegis
Legislatie Romaneasca
Legislatie Europeana
Practica Judiciara
Jurisprudenta Romaneasca si Europeana

CERE OFERTA NOASTRA!
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate LEGIS TM. Web design by Royalty