Distribuitor autorizat software C.T.C.E. Piatra Neamt
Facebook Twitter Google
Informatii telefonice Lu-Vi: 09-17
0720 528 028

Centrul National pentru Informatii Financiare

Inapoi
Home » Blog » Centrul National pentru Informatii Financiare
Ministerul Finantelor Publice
30/10/2017

ORDONANTA DE URGENTA nr. 77 din 26 octombrie 2017 privind infiintarea Centrului National pentru Informatii Financiare, Emisa de Guvernul Romaniei si Publicata in: Monitorul Oficial nr. 854 din 30 octombrie 2017

Centrul National pentru Informatii Financiare, structura informatica ce ar urma sa unifice toate bazele de date legate de fiscalitate si face parte din aparatul propriu al Ministerului Finanttelor Publice.

Aceasta structura structură fara personalitate juridica organizata la nivel de directie generala, se infiinteaza prin reorganizarea Directiei generale a tehnologiei informatiei si preluarea activitatii in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, precum si a numarului de posturi si personalului aferent acestei activitati de la aparatul central al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, de la Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili, de la Agentia Natională pentru Achizitii Publice si de la Comisia Nationala de Prognoza.

Centrul National pentru Informatii Financiare are scopul sa contribuie la imbunatatirea relatiei cetatenilor cu administratia fiscala, prin cresterea gradului de informatizare si, implicit, simplificarea procedurilor administrative.

LEGIStm va pune la dispozitie ORDONANTA DE URGENTA nr. 77 din 26 octombrie 2017.

Pentru mai multe informatii ne gasiti si pe Facebook.

iLegis
Legislatie Romaneasca
Legislatie Europeana
Practica Judiciara
Jurisprudenta Romaneasca si Europeana

CERE OFERTA NOASTRA!
Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate LEGIS TM. Web design by Royalty