Distribuitor autorizat software C.T.C.E. Piatra Neamt
Facebook Twitter Instagram Youtube
Informatii telefonice Lu-Vi: 09-17
0720 528 028

Facilitati Practica Judiciara iLegis

Inapoi
Home » Blog » Facilitati Practica Judiciara iLegis
Tutorial Legis - Facilitati Practica Judiciara - LEGIStm
16/09/2022

Facilitati in Modulul PRACTICĂ JUDICIARĂ

 

Peste 16.000.000 de spețe pentru documentare juridică actuală, de la nivelul instanțelor de judecată din România!

 

1. ALGORITM PERFORMANT DE CĂUTARE, care vă oferă posibilitatea obținerii informațiilor relevante pentru dumneavoastră:

 

 

cautare 1 - legistm Criterii multiple de identificare a spețelor, cu maximum de celeritate: tip, număr, an, emitent, stadiu, materie, obiect etc.
Căutarea cuvintelor sau a sintagmelor dorite se realizează în obiectul sau conținutul speței, în funcție de opțiunea dumneavoastră. cautare 2 - legistm
cautare 3 - legistm Modalitatea de căutare: exactă, aproximativă, expresie, se aplică pentru textul speței și vă dirijează rapid spre rezultatul așteptat.
Reluați o căutare salvată în zona Istoric căutări! Aici, găsiți informații referitoare la ultimele criterii de căutare utilizate și aveți posibilitatea relansării unei căutări efectuate anterior. cautare 4 - legistm

 

2. EVIDENȚIEREA REZULTATELOR identificate în urma căutării, se realizează atât în lista cu elementele de practică returnate, cât și în conținutul speței accesate.

 

Practica Judiciara - LEGIStm

 

3. Valorificați rezultatele obținute prin salvarea acestora în LISTE CU SPEȚE. Listele sunt realizate în funcție de criteriile alese și păstrate în contul dumneavoastră pentru actualizarea ulterioară.

 

La momentul conceperii listei se pot salva inclusiv criteriile de căutare aplicate inițial. Facilitatea permite odată cu reîncărcarea listei, căutarea unor elemente de practică judiciară cât mai actuale, după aceleași criterii stabilite inițial (actualizarea listei).‍

 

Favorit - Legistm O altă opțiune este crearea unei LISTE CU SPEȚE FAVORITE, pe care le accesați frecvent. Documentul dorit este inclus în lista cu spețe favorite, la un simplu click și apoi facil de accesat la orice moment doriți.

 

4. ACCESAȚI LEGISLAȚIA INVOCATĂ direct din conținutul speței sau din Fișa actului! Afișarea actului normativ se realizează până la nivel de articol: separat sau în paralel cu speța care îl referă.

 

 

Practică Judiciară legislatie invocata - legistm Legislație Românească

 

Testeaza iLegis acum!

 

Testeaza iLegis 3 zile

iLegis
Legislatie Romaneasca
Legislatie Europeana
Practica Judiciara
Jurisprudenta Romaneasca si Europeana

CERE OFERTA NOASTRA!
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate LEGIS TM. Web design by Royalty