Distribuitor autorizat software C.T.C.E. Piatra Neamt
Facebook Twitter Google
Informatii telefonice Lu-Vi: 09-17
0720 528 028

Stimularea cresterii ocuparii fortei de munca

Inapoi
Home » Blog » Stimularea cresterii ocuparii fortei de munca
Stimularea cresterii ocuparii fortei de munca
17/03/2021

Ordonanta de urgenta 132/2020 privind măsuri de sprijin destinate salariaţilor şi angajatorilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum şi pentru stimularea creşterii ocupării forţei de muncă

 

Articol realizat de LEGIStm impreuna cu partenerii nostri Cuculis si Asociatii

 

in parteneriat cu

 

Începând din data de 16 martie 2020, România a înfruntat odată cu starea de urgență instituită prin Decretul nr. 195/2020 diverse piedici din punct de vedere social, educațional, dar mai ales economic. 


În ajutorul angajaților nu a întârziat sa apară Ordonanta urgenta 132/2020, la data de 10 august 2020 destinată să asigurare o sursă de venit salariaților, contribuind astfel la reducerea efectelor sociale negative determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și să contribuie la consolidarea pieței muncii, limitarea riscului de excluziune socială și prevenirea creșterii ratei șomajului la nivel național.

 

Pentru a-și putea menține eficacitatea, această ordonanță a suferit modificări de natura unor acte normative producătoare de schimbări asupra dispozițiilor ordonanței aprobate, cu privire la durata pentru care se poate beneficia de măsura reducerii timpului de lucru și a modului de transmitere, aspecte pe larg expuse de colaboratorii nostri din cadrul SCPA Cuculis si Asociatii.

 

Vezi continuarea articolului

 

Foto: CDC pe Unsplash

 

Daca ti-a placut acest articol si vrei sa fii la curent cu ultimele informatii legislative, urmareste-ne pe Facebook, selecteaza din meniul "Following/Urmareste" casuta "See first/Vezi mai intai".

 

Multumim!

 

 

Copyright © 2004-2021. Toate drepturile rezervate LEGIStm.

iLegis
Legislatie Romaneasca
Legislatie Europeana
Practica Judiciara
Jurisprudenta Romaneasca si Europeana

CERE OFERTA NOASTRA!
Copyright © 2022. Toate drepturile rezervate LEGIS TM. Web design by Royalty