Distribuitor autorizat software C.T.C.E. Piatra Neamt
Facebook Twitter Instagram Youtube
Informatii telefonice Lu-Vi: 09-17
0720 528 028

Management Achizitii Publice

Home » Produse » iLegis » Management Achizitii Publice

Management Achiztii Publice

 

Instrumente utile profesionistilor din domeniul Achizitiilor Publice.

 

1. Anunturi Achizitii Publice

 

Submodulul contine anunturile pentru licitatii publice, grupate in functie de tipul achizitiei (de produse, de lucrari, de servicii, de produse si servicii) sau tipul de anunt (de intentie, de participare, de atribuire contract, hotarare judecatoreasca, negociere directa, prezentare rezultat etc.). Filtrele disponibile permit rafinarea rezultatelor, in functie de numarul si anul anuntului, obiect, contractant, ofertant, data sau monitor.

 

Informatiile sunt preluate din Monitorul Oficial partea a VI-a.

 

Anunturi - Achizitii Publice - LEGIStm

 

2. Indrumar Achizitii Publice

 

Detalierea si exemplificarea etapelor obligatorii in procedura de achizitie publica, precum: planificarea achizitiilor publice, estimarea volorii contractului de achizitie publica, documentatii de atribuire, reguli de evitare a conflictului de interese, de publicitate si transparenta, elaborarea dosarului de achizitie publica. Trimiterea catre baza legala, este de asemenea disponibila pentru fiecare speta.

 

Indrumar achizitii - LEGIStm

 

3. Ghid Achizitii Publice

 

Submodulul cuprinde Notificarile Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice, obligatorii de urmat de catre autoritatile contractante din Romania, cat si formulare, fise de date standard, documentatii de atribuire sau instructiuni. Personalizarea formularelor, prin adaptarea continutului la specificul departamentului de achizitii publice propriu institutiei, este de asemenea un instrument esential.

 

Ghid achizitii publice - LEGIStm

 

4. Clarificari Achizitii Publice

 

Contine intrebari si raspunsuri din practica actuala a organismelor specializate in materia achizitiilor publice lamurind aspecte des intalnite in procedurile de achizitii publice insuficient sau neclar reglementate legal. Cautarea la nivel de intrebare sau raspuns, in mod exact sau aproximativ, permite gasirea rapida a informatiei necesare, cu posibilitatea accesarii documentelor legislative referite.

 

Clarificari achizitii - LEGIStm

 

Inapoi - Module iLegis

 

testeaza_legis_gratuit_legistm

iLegis
Legislatie Romaneasca
Legislatie Europeana
Practica Judiciara
Jurisprudenta Romaneasca si Europeana

CERE OFERTA NOASTRA!
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate LEGIS TM. Web design by Royalty