Distribuitor autorizat software C.T.C.E. Piatra Neamt
Facebook Twitter Instagram Youtube
Informatii telefonice Lu-Vi: 09-17
0720 528 028

NOU! Universul Juridic

Home » Produse » iLegis » NOU! Universul Juridic

Noul modul iLegis - Universul Juridic menit să vă eficientizeze munca!

 

Modulul Universul Juridic constituie un pretios instrument de informare, care aduce rationamentul juridic la un nivel de intelegere facil, in scopul de a lamuri aspecte legislative si din practica judiciara curenta, din domeniile: Drept CivilDrept penalDreptul munciiDreptul familieiDrept contraventionalGDPR, si alte ramuri importante.

 

universul_juridic_iLegis-LEGIStm

 

Acordați-vă acum șansa de a fi permanent la curent cu studiile și dezbaterile doctrinare ale specialiștilor din domeniul juridic!

 

Deopotrivă util pentru profesioniștii din sectorul bugetar, cât și pentru cei din mediul  privat, modulul Universul Juridic oferă posibilitatea alegerii unei categorii de articole, aparținând unui anumit domeniu, cum ar fi cel al Dreptului financiar, fiscal și bancar, reușind să aducă utilizatorului interpretarea corectă a specialiștilor pentru cele mai recente modificări legislative, mai ales în situația în care legiuitorul nu formulează suficient de clar norma juridică.

 

Universul Juridic - LEGIStm

 

Amintim în acest sens că, veți regăsi o abordare foarte explicită asupra problemei aplicării cotei reduse de 5% a T.V.A. în cazul vânzării de locuințe, sau asupra măsurilor fiscal-bugetare referitoare la indemnizațiile personalului plătit din fondurile publice, indemnizația de vacanță, indemnizația de merit pentru anumite categorii profesionale, pensiile de serviciu, scutirile de impozite pentru anumite categorii de activități, etc.

 

Cele mai recente articole, integrate în modulul Universul Juridic, lămuresc aspecte de actualitate din materia executării silite a societăților în insolvență, regimul sumelor plătite la fondurile de pensii facultative, premise și accepțiuni din domeniul criptomonedelor, etc.

 

Înțelegerea și asimilarea corecta a legislaței în vigoare, constituie piloni esențiali în respectarea acesteia.

 

Inapoi - Module iLegis

 

testeaza_legis_gratuit_legistm

iLegis
Legislatie Romaneasca
Legislatie Europeana
Practica Judiciara
Jurisprudenta Romaneasca si Europeana

CERE OFERTA NOASTRA!
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate LEGIS TM. Web design by Royalty