Distribuitor autorizat software C.T.C.E. Piatra Neamt
Facebook Twitter Instagram Youtube
Informatii telefonice Lu-Vi: 09-17
0720 528 028

Practica Judiciara

Home » Produse » iLegis » Practica Judiciara

Practică Judiciară

 

Modulul Practică judiciară cuprinde ansamblul deciziilor, hotărârilor, încheierilor, ordonanțelor, rezoluțiilor sau sentințelor pronunțate de către instanțele de judecată din România. Volumul impresionant al informațiilor juridice sintetizate transformă modulul într-o sursă de documentare completă, acoperind materiile: asigurări sociale, civil, contencios administrativ și fiscal, drept maritim și fluvial, faliment, litigii cu profesioniștii, litigii de muncă, minori și familie, penal, proprietate intelectuală.

 

Practica Judiciara - LEGIStm

 

Filtrele principale, care ajută la identificarea documentului căutat, sunt: tipul actului, numărul, anul, tipul emitentului, județul, emitentul, materia, stadiul, obiectul și intervalul calendaristic de emitere. Căutările se pot realiza atât la nivel de text, cât și la nivel de obiect, în mod aproximativ, exact sau expresie.

 

Cautare Practica Judiciara - LEGIStm

 

În conținutul documentului, sunt integrate legăturile către legislația referită. Fiecare legătură poate fi accesată, iar modul de vizualizare a actului normativ se va realiza în paralel cu speța inițială. Meniul Fișa actului, pune la dispoziție lista de legături către legislația românească referită.

 

Fisa act Practica Judiciara - LEGIStm

 

La nivelul actului poate fi generată forma printabilă, poate fi afișat sau descărcat fișierul în formatele: MS Word/ PDF. De asemenea, utilizarea clipboardului și a dicționarului asociat modulului curent, facilitează urmărirea și înțelegerea informațiilor juridice.

 

Inapoi - Module iLegis

 

testeaza_legis_gratuit_legistm

iLegis
Legislatie Romaneasca
Legislatie Europeana
Practica Judiciara
Jurisprudenta Romaneasca si Europeana

CERE OFERTA NOASTRA!
Copyright © 2024. Toate drepturile rezervate LEGIS TM. Web design by Royalty